Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell- och restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 17 483 | 14 219 | 7 636 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -143 | -55 | -162 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -481 | -288 | -204 |
Årets resultat (tkr) | -244 | -1 052 | 6 |
Summa tillgångar (tkr) | 11 538 | 11 944 | 8 008 |
Antal anställda | 13 | 11 | 7 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 17 483 | 14 219 | 7 636 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -143 | -55 | -162 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -481 | -288 | -204 |
Årets resultat (tkr) | -244 | -1 052 | 6 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 9 638 | 9 730 | 6 262 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 900 | 2 214 | 1 747 |
Tillgångar (tkr) | 11 538 | 11 944 | 8 008 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 270 | 1 514 | -926 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | 956 | 1 094 | |
Långfristiga skulder (tkr) | 7 221 | 7 422 | 7 385 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 090 | 1 914 | 1 549 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 11 538 | 11 944 | 8 008 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 13 | 11 | 7 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 345 | 1 293 | 1 091 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.8% | -0.4% | -2.1% |
Soliditet | 11.0% | 12.7% | -11.6% |
Kassalikviditet | 73.3% | 99.3% | 95.1% |
Jovalux Hotel AB ingår i en koncern med 5 bolag. Koncernmoderbolag är Jovalux Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell- och restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.